Brezskrbna selitev z ekipo izkušenih strokovnjakov

Iščete zanesljivega in izkušenega partnerja za selitev? Potem ste na pravem mestu! Naša ekipa se posveča temu, da bo vaša selitev potekala hitro, varno in brez stresa.

Izkušnje: Imamo bogate izkušnje s selitvami vseh vrst, od stanovanj in hiš do poslovnih prostorov. Naše strokovno znanje vam zagotavlja, da bo vaše pohištvo in ostalo premoženje v varnih rokah.

Učinkovitost: Selitve opravimo hitro in profesionalno, da se vam ne bo treba ukvarjati z nepotrebnim izgubljanjem časa.

Varnost: Vaše pohištvo in ostalo premoženje bomo skrbno zaščitili pred poškodbami med selitvijo. Uporabljamo ustrezne materiale in tehnike, da preprečimo morebitne poškodbe.

Prilagodljivost: Selitve se prilagodimo vašim specifičnim potrebam in časovnemu okviru. Selimo lahko kadarkoli, tudi med vikendi in prazniki.

Pokritost: Selitve opravljamo pretežno na obali, na vašo željo pa se lahko odpravimo tudi kamorkoli drugam po Sloveniji.

Celovite storitve: Nudimo vam celovite storitve selitve, od pakiranja in raztovarjanja do postavitve pohištva na novo lokacijo. Po potrebi vam lahko pomagamo tudi pri čiščenju starega in urejanju novega prostora.

Stopite v stik z nami že danes.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.